NorgeDynamitt destruert av bombegruppa

NTB03/07/20202 min

Dynamitten funnet i Randviga på Fevik utenfor Grimstad er nå destruert. Politiet var ferdige på stedet klokken 04.30 natt til fredag.

Politiets bombegruppe fra Oslo ankom stedet litt før klokken 1.30 natt til fredag, og etter å ha undersøkt funnet ble det konkludert med at det dreide seg om mindre mengder med sivil dynamitt.

Agder politidistrikt opplyser at dynamitten er destruert og at sperringene på stedet ble fjernet klokken 04.30.

Ber om tips

– Det er ukjent hvordan dynamitten har havnet på stedet. Hvis noen har opplysninger om dette, så ta kontakt med politiet sier operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt til NTB.

Han understreker at det finnes gode ordninger for destruering av sprengstoff hvis man skulle komme over slikt ved for eksempel arv av bolig og dødsbo. Formo opplyser at politiet vil etterforske saken videre.

Det var en tilfeldig turgåer som oppdaget sprengstoffet og varslet politiet torsdag ettermiddag. Dynamitten lå i et område like i nærheten av en populær badeplass.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.