NorgeRedusert oppdateringsfrekvens siste halvdel av juli

KV Svalbard på vei ut fra Tromsø 20. mai 2015. Foto: BETZY HÄNNINEN/FORSVARET
SOMMER OG SOLNEDGANG: Aldrimer.no ønsker alle våre lesere en riktig god sommer. Vi har redusert oppdateringsfrekvens i siste halvdel av juli. Her en kommunikasjonsmast i solnedgang på Hvaler-øyene utenfor Fredrikstad, ett av mange steder der det er mange ferierende nordmenn akkurat nå. Foto: TORBJØRN KJOSVOLD/FORSVARET

Aldrimer.no har redusert oppdateringsfrekvens i siste halvdel av juli. Dette på grunn av ferieavvikling.

Fortsett gjerne å sende oss nyhetstips på post@adrimer.no eller via sms eller appen signal til tlf. 4177 5050. Dette nummeret er ikke betjent for ordinære telefonhenvendelser i perioden 13. juli til 3. august.

Dersom du ikke allerede er abonnent: Tegn et pluss-abonnement slik at du ikke går glipp av viktige nyheter om Norges forsvarsevne, sikkerhet og beredskap. Vi følger også viktige sikkerhets- og forsvarspolitiske hendelser i utlandet. Vi minner her om at abonnementer som bestilles før 20. juli får en gratis introduksjonsperiode på en måned før abonnementet første gang forfaller til betaling!

Vi alle er påvirket av den pågående Covid-19-pandemien i en eller annen grad. De fleste i stor grad. Pandemien har vært en påminnelse om at livet vårt kan bli snudd opp-ned i løpet av få timer. Kriser kan ramme fortere enn vi aner. I år påvirker det også måten vi avvikler feriene våre. De fleste er hjemme eller ferierer i Norge, i stedet for å reise til utlandet, selv om regjeringen nå åpner opp for reiser til stadig flere land. Uansett hvor du måtte velge å tilbringe sommerukene:

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.