Norge— Drives åpenbart av sterk angst

https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/10/CJ3A8538-2.jpg

At Justis- og beredskapsdepartementet ikke vil gi mediene mulighet for å snakke direkte med fagfolkene som har ansvaret for innfasingen av de nye AW-101 redningshelikopterne, vitner om en regjering med mangel på selvtillit, mener generalsekretær Arne Jensen i Norsk Redaktørforening (NR).

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Han reagerer på at Justis- og beredskapsdepartementet forsøker å monopolisere all mediekontakt og styre absolutt all informasjon som skal gis til journalister om arbeidet med å få de nye redningshelikopterne operative.

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.