NorgeTekniske problemer utbedret

Cyber/IT-sikkerhet. Hacking. Helsevesen. Foto: SHUTTERSTOCK
UTBEDRET: De tekniske problemene med Aldrimer.nos plussløsning skal nå være utbedret. Illustrasjonsfoto: SHUTTERSTOCK

Vi er glade for å kunne meddele at de tekniske problemene som førte til at enkelte av våre abonnenter ikke fikk tilgang til vår plussløsning nå er utbedret.

kjetil@aldrimer.no

Vi beklager at dette tok litt tid.

Årsaken var at to systemer ikke snakket ordentlig sammen, pga feil i programmeringen. Feilrettingen tok litt tid fordi vi måtte hente inn ekspertise fra utlandet som greidde å finne feilen. Deretter har vi måttet bruke en del tid på manuelle justeringer på hver enkelt bruker.

Les mer: Tekniske problemer

Dersom det er noen av våre abonnenter som fortsatt ikke har tilgang, ber vi om at dere snarest mulig sender en e-post til abonnement@aldrimer.no

På forhånd takk!

Og takk for tålmodigheten!

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.