NorgeTekniske problemer

Cyberangrep. Illustrasjonsfoto: WIKIPEDIA COMMONS
TEKNISKE PROBLEMER: En programmeringsfeil har ført til at eksisterende abonnenter mistet tilgangen til plussløsningen til Aldrimer.no. Feilretting pågår. Foto: SHUTTERSTOCK

Aldrimer.no opplever fortsatt tekniske problemer som fører til at eksisterende abonnenter mister tilgangen til vår plussløsning når abonnementet fornyes. Feilen er imidlertid funnet og feilretting pågår.

kjetil@aldrmer.no

Aldrimer.no beklager på det sterkeste at en rekke av våre abonnenter gjentatte ganger har mistet tilgangen til vår plussløsning når abonnementet blir fornyet, dvs ved overgangen til en ny termin. Årsaken er en programmeringsfeil som har ført til at to tekniske systemer ikke har kommunisert ordentlig sammen.

Det har tatt tid og ganske mye arbeid å lokalisere denne filen, men vi er glade for å kunne meddele våre lesere at feilretting nå pågår. Vi kommer tilbake med mer informasjon når arbeidet er fullført. Vi beklager ulempene som denne feilen har påført våre lesere og er takknemlig for den tålmodigheten dere viser.

Vi viser forøvrig til tidligere melding om at Aldrimer.nos virksomhet og oppdateringsfrekvens dessverre blir svekket av sterkt reduserte inntekter i 2020. Dette gjør det dessverre ikke lenger mulig med daglige oppdateringer.

Les mer: Endringer i tilbudet fra Aldrimer.no

Aldrimer.no er svært sårbar for ytterligere inntektsbortfall. Vi vil derfor sette utrolig stor pris på om dere er litt tålmodige med oss hva gjelder de tekniske problemene og ikke sier opp abonnementet i denne forbindelse. Vi trenger alle de betalende leserne vi har!

***

Tips oss: Har du nyhetstips om saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.