fbpx
 

NorgeTror falsum-påstander er avledningsmanøver

Thorstein Korsvold03/08/201719 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/08/øvelseoter_2017_053-1-1280x745.jpg

Påstandene om at det lekkede HV-dokumentet er falskt, kan være en «avledningsmanøver», for å hindre debatt og oppmerksomhet. Det åpner både Liv Signe Navarsete (Sp) og Ola Elvestuen (V) for.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

– Jeg tror hensikten kan være å diskreditere det journalistiske arbeidet for derved å legge saken død, sier Liv Signe Navarsete (Sp).

– Dette er påstander for å unngå offentliggjøring, sier Ola Elvestuen (V).

Steile fronter

Det er steile fronter i saken om den lekkede HV-rapporten som konkluderer med at det trengs langt flere soldater enn . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 1. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.