USATrump: Å bryte med Kina er fortsatt en mulighet

NTB19/06/20201 min

Donald Trump skriver på Twitter at USA kan vurdere å bryte fullstendig med Kina under ulike forutsetninger.

Meldingen kommer som en reaksjon på at hans handelsrepresentant Robert Lighthizer onsdag uttalte i Kongressen at den amerikanske og kinesiske økonomiene er uatskillelige, og at å bryte med Kina ikke lenger er et politisk alternativ.

–USA holder fortsatt på at under ulike forutsetninger vil det å bryte fullstendig med Kina være et politisk alternativ, skriver Trump på Twitter.

Hvilke forutsetninger det er snakk om, går ikke presidenten videre inn på.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.