Norge— HV kan juble. Lite glede for andre.

Erik Hattrem09/10/20186 min
Innsatsstyrke Derby i HV-02 fikk under Øvelse Hovedstad i september 2017 som oppdrag å ta tilbake en en sjuetasjes kontorbygning i Sinsenveien som var tatt av fienden. Bygget skal snart rives, dermed ble det meget realistisk trening for soldatene. Foto: MARIUS KANIEWSKI/FORSVARET

— Heimevernet kan juble. Resten av Forsvaret har gigantutfordringer, sier forbundsleder Torbjørn Bongo i Norges Offisersforbund (NOF).

Av ERIK HATTREM / post@aldrimer.no

Bongo mener det er positivt at regjeringen i sitt forslag til statsbudsjett for 2019 følger opp tidligere vedtak og løfter, og nå bidrar til å styrke blant annet utstyrssituasjonen og øving av områdestrukturen i Heimevernet.

Les mer: — Når kommer det operative løftet?

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Erik Hattrem

Erik Hattrem er journalist med organisert kriminalitet, sikkerhet og forsvarsstoff som spesialområde. Han har tidligere jobbet for Dagbladet og NRK. Hattrem har dekket organiserte banders virksomhet i Norge, 22.juli-saken, forsvarsstoff og offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.