NorgeHV-kutt allerede i gang (+)

Innstastyrken Polar Bear VI fra Oslofjord HV-01 øver på offansiv operasjon i bebyggelse / Homeguard group Polar Bear VI of Oslofjord HV-01 practice-offensive operation in buildings. Foto: TORBJØRN KJOSVOLD/FORSVARET

De ulike HV-distriktene er allerede i gang med å kutte i øvingsaktiviteten for resten av 2020. Det er ikke noe som bare er til vurdering.

kjetil@aldrimer.no

Det opplyser ulike kilder i Heimevernet til Aldrimer.no, etter at Forsvarsstaben og Heimevernet tidligere i uken avviste at det var tatt noen endelig beslutning om det  skulle kuttes i øvingsaktiviteten for resten av 2020.

Les mer: Vurderer å kutte all HV-øving

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.