NorgeForsterker kritikken i objektsikringsaken

Alf Ragnar Olsen16/11/201815 min
ØVELSE: Soldater fra Heimevernet samarbeider med politifolk om å holde vakt utenfor Stortinget under øvelse Tyr i 2012. Foto: TORGEIR HAUGAARD/FORSVARETS MEDIESENTER

Leder Dag Terje Andersen sier Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité vil avgi sin innstilling i saken i slutten av denne måneden. – Alle partiene har er kritiske til det som er avdekket, sier Andersen om saken hvor det er holdt to høringer.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Riksrevisjonen rettet flengende kritikk mot regjeringen for situasjonen når det gjelder  objektsikring og nødvendige kapasiteter for dette i sin rapport fra mai inneværende år. Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har fortsatt saken til behandling, og høringene i komitéens regi har gitt forsterket grunnlag . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.