NorgeForsvarer utdanningsreformen

Thorstein Korsvold09/03/201855 min
Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen ved Forsvarets høgskole. Han er også forsvarspolitisk talsmann for Oslo Frp. Foto: THORSTEIN KORSVOLD/ALDRIMER.NO

– Dette er en omstilling som burde ha skjedd for mange år siden. Geir Hågen Karlsen vet hvor skoen trykker, både som ansatt ved Forsvarets høgskole og som politiker. Han er positiv til den mye kritiserte utdanningsreformen, og mener endringene burde ha kommet for mange år siden.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Både som Frp-politiker, vararepresentant til Stortinget og ikke minst som oberstløytnant og ansatt ved Forsvarets høgskole har Geir Hågen Karlsen inngående kjennskap til utdanningsreformen.

Den erfarne offiseren mener reformen ligger an til å bli en forsvarspolitisk suksess.

– Jeg . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.